>> Robotgräsklippare

Robotgräsklippare/Robotklippare och Automower

Om man vill ha en fin gräsmatta med så lite arbete som möjligt; då är en automower rätt val. Automower benämns ofta även som robotgräsklippare eller robotklippare men är samma sak. Det finns flera varianter för alla storlekar av gräsmattor, det viktiga är att ni väljer en gräsklippare som är gjord för er trädgård.

De viktiga faktorerna är: -Hur stor yta som maskinen anser arbeta.
-Hur komplex trädgården är dvs hur många passager det finns inom arbetsområdet och hur många objekt som man får begränsa.
-Hur lutningen är på gräsmattan, stigningen rekommenderas ej stiga över 20°.
-Hur underlaget är; en gräsmatta med hög fukthalt gör motstånd för framdrivningen och minskar då drifttiden. Tag gärna hjälp av oss för att hitta just den maskin som passar er gräsmatta.

Arbetsområdet för gräsklipparen begränsas sedan av en begränsningsslinga som man lägger i utkanten av gräsmattan och ramar även in föremål man inte vill att maskinen skall gå emot. När installationen är gjord så programmerar man roboten att arbeta som man vill att den skall göra; man kan ställa in klipptider och göra upp arbetszoner m.m.

Självklart kan vi hjälpa er med även installationen. Sedan kan ni koppla av och se på när robotgräsklipparen gör arbetet åt er. När säsongen närmar sig sitt slut är det dags att vinterförvara automowern, ta då in den och dess laddstation i ett torrt utrymme. Passa även på att göra en service på den inför kommande säsong, även här kan vi hjälpa er. Vi servar robotgräsklipparen och uppdaterar den åt er. Har ni väl skaffat en robotgräsklippare så har ni sparat mycket arbete i många år framöver.

Om du vill ha mer hjälp att köpa automower är du välkommen till vår butik i Gröndal. Vi utför även service, reparationer och renoveringar av gräsklippare.
Inga produkter matchar den valda filtreringen